BLI KUND HOS OSS

Vi på Fria valet har som mål att alltid ordna personlig assistans helt efter dina villkor, behov och önskemål. För oss är din integritet viktigast

Bli Kund

Vårt arbetssätt är enkelt, du talar om hur du vill ha det och vi arbetar aktivt för att få dig nöjd efter de regler och lagar vi har att förhålla hos till. Vårt fokus är dig som individ och eftersom behov är så olika för alla arbetar vi inte efter färdiga modeller eller mallar.Vi erbjuder även utbildningar och samtalsstöd för egen företagare och egna arbetsgivare för personliga assistenter.

Första mötet

Att träffa oss för ett första möte är förutsättningslöst, kostnadsfritt och självklart har vi tystnadsplikt. Vi träffas på dina villkor, antingen hos dig, på ett av våra kontor eller på någon annan plats du föredrar. under vårt första möte fokuserar vi på hur din situation ser ut idag och vad du skulle behöva ha hjälp med. Det är viktigt att du känner dig trygg med oss och därför är vi måna om att få lära känna dig så att vi kan erbjuda rätt assistans för just ditt behov. Saknar du assistans idag och skulle vilja ansöka om det? Fria Valet Assistans hjälper dig gärna med din ansökan. Ring oss direkt på telefonnummer 073-4 456 806 eller maila på [email protected] så hör vi av oss och bestämmer en tid för ett första möte.

Skicka in din ansökan

Vårt förslag till dig

Efter vårt första möte presenterar vi ett förslag på hur din assistans kan komma att se ut.

När du bestämt dig

När du har bestämt dig för Fria Valet Assistans och fått en egen kontaktperson börjar vårt arbete. Vi kommer överens om ett startdatum och hjälper dig med eventuella rekryteringar samt ansökan till kommunen eller Försäkringskassan.Vi finns som stöd i kontakten med kommun och Försäkringskassan.

Tillsammans formar vi din assistans utifrån dina önskemål.

Såhär går det till

Jobbahär (2)

Första mötet

Vi träffas på dina villkor, antingen hos dig, på ett av våra kontor eller på någon annan plats du föredrar. 

Jobbahär (3)

Vårt Förslag

Efter vårt första möte presenterar vi ett förslag på hur din assistans kan komma att se ut.

Jobbahär (6)

Påbörjar vårt arbete

När du har bestämt dig för Fria Valet Assistans och fått en egen kontaktperson börjar vårt arbete.