Fria Valet Vård & Omsorg FR 2000-certifierade.

Fria Valet Vård & Omsorg AB är ett assistansbolag verksamt i Malmö, Göteborg och Stockholm. Företaget startade 2015 och har nyligen genomför ett gediget arbete med att certifiera företaget mot FR 2000.  

Men vad står egentligen FR 2000 för?  Jo, det är en standard för verksamhetsledning anpassat för små och medelstora företag. Standarden integrerar krav på kvalitet, miljö, arbetsmiljö och brandskydd. Den utgår från principerna i ISO-standarderna ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001 och SRVFS 2004:3 för brandskydd. 

Engagerade medarbetare

Trots en tight tidsram lyckades verksamhetschef Azadeh Atabak organisera arbetet med hjälp av Certways konsulter Åke Söderström & Monika Källström. Exempel på aktiviteter som genomförts; ledningens genomgång, intern revision, utbildning för all personal samt genomfört en nöjd-medarbetar-undersökning och inte minst att strukturera dokumentationen som är så viktig i den här typen av verksamhet. 

”Riktigt roligt att få ett kvitto på att våra medarbetare trivs på jobbet, säger Azadeh som en kommentar till det bra resultatet i medarbetarundersökningen.” 

Fria Valet erbjuder assistans med individuellt, tryggt & långsiktigt samarbete. I Malmö, Göteborg & Stockholm.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *